Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

606.HAVE YOU EVER FELT SO CLEARLY...

kvadrat kvadrater i kvadrater
var är du
var är jag
var är de

utrymmet av knutar i
"THE BLACK HOLE!"

som du jag de
i dig
i mig
och i dem

allt detta är bara en kvadrat och
"IS SO DISGUSTING OH MY GOD!"




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-28 21:46



Bookmark and Share


  petter rost
Vet inte just när, men att känna mig riktigt kvadrat är inget främmande! "utrymmet av knutar" – "i dig / i mig / och i dem" – ja, när det blir kvadratiskt är det vidrigt!
2018-05-29

  aol
Verkligen så känslosamt berörande skaldat,
2018-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP