Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juli 2016


Vilka idioter


Allt är så hårt och kallt just nu
Men jag önskar att det kommer en dag
När vi kan himla med ögonen
Sucka, och säga
Vilka dumma jävla idioter vi var




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-28 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts