Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och kanske skulle vi träffats redan för längesen

Och kanske började det av slump. En
kompis var singel samtidig som en annan
kompis var singel och ibland är
klockan 04:00 en fredagsnatt och ibland
är jag bara lite jävla full och hångelsugen.

Kanske fortsatte det av fascination. Hur
huden doftade vid höfterna och hur vi
skrek när vi fick orgasm. De där första
flaskorna cava, de hastigt städade
rummen, hur någon låter när dennes mamma
ringer. Strunta i facebookpling från några
tidsfördriv från i somras.

Sen kanske av skräckblandad förtjusning.
Min lite för dyra födelsedagspresent.
Stirra i väggar de dagarna som passerar
utan sms. Hur lakanen kändes när han
bara gick. Hur min tillvaro aldrig skulle
sakta ner för någon annans mer någonsin.

Och sen;

nu.

Vi ligger nakna på mitt överkast och
andas häftigt när jag säger,
-Tänk så olyckligt livet måste varit,
innan dig.




Fri vers (Fri form) av inatt
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-29 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

inatt
inatt