Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farlig

Paralyserad
trots det springande
tankar om en morgondag
utan ångesten i magen

Jag vill sitta
på själens veranda
kom inte närmare
jag kan vara farlig





Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-29 09:12



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Smärtsam! Men älskar formuleringen "sitta/på själens veranda".
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP