Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Laholm "the Painter"


storhet



är att vara gäst i verkligheten
vi sitter på bänken
med fötterna i nuet
hjässan kransad av stjärnor
nattens tårar
vita blommor i håret


Gudarna älskar oss!




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 554 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-29 09:31



Bookmark and Share


  Anya VIP
Hoppas så att du har rätt i dina ord.
2018-05-29

  Lidde
Om det ändå vore så väl..
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP