Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto över Majorna


Minnet lever kvar

 

Det fanns en tid då jag fick uppleva din färgstarka karisma, en förvandlingens tid då vinter plötsligt övergick till vår, en tid då jag hade turen att möta dig och din otroligt livfulla blick.

Det var vid just denna tid som jag upplevde hur vårsolen för första gången tittade fram och värmde mig, hur jag fylldes med liv och en känsla av euforisk lycka.

Det fanns en tid som var och som jag med glädje låter stanna kvar, en lycklig tid som öppnade mina sinnen och gav mig nya oförglömliga minnen.




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 10:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP