Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRYCKLUFT

 

Väntan vilar

i trädkronor

 

stilla krusningar

på vattnets yta

 

slöjmoln flyter

intar himlen

 

hettan kryper

på huden

 

svettdroppar

i pannan

 

när kommer regnet?

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-31 17:11



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Naturbeskrivningarna letar sig fram till den ställda, viktiga, frågan. Fint komponerat.
2018-06-01

  KattenKin VIP
Naturen och den mänskliga naturen.
Snyggt ihopslingrat!
2018-05-31

    Alice.skriver
Jag gillar detta. Så avskalat men berättar desto mer.
2018-05-31

  M.Eta
Tidig högsommar, utomlandsvärme! Börjar bli brunbränd sommar. Inte riktigt vana. Bra reflektion.

2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP