Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Too much

Nu har det blivit så hett

att även fläkten har lagt av




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-29 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP