Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

historiens vingslag


berör med sin vinge
när jag hör seklernas sång
ser floden nära intill
och smultron växer på kullen
där stenåldersgraven gömmer benen
stanna till en stund se vad du ser

vi finns här i dag
men inte i morgon




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-29 16:20



Bookmark and Share


  Lidde
Underbart!!
2018-05-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP