Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar mig tom

 

Jag ropar mig hes

men får inget svar

tystnaden kväver mig

häktar av andetag

från rostiga gångjärn

i öppningen

trumslagaren taktfasta smil

 

jag ropar i evighet

men ljudets ringar

dör så sakta

i den djupa dammen,

vem vet svaret

när mörkret viskar mig tom.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-29 19:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP