Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingen morot, bara piska...


Curlingföräldrar

 

 

 

Han höjer rösten

hon höjer bältet.

Hon måste.

Hennes valfrihet ligger fastnaglad

på bandage och förband i slasken.

 


Därtill är hon nödd och tvungen

att strimla hans självgodhet till sagor.

Om hon inte får göra honom illa

kan hon heller aldrig trösta honom .






Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-29 20:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP