Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskrosparaply

 

 

 

sluter

min hud för

intryck

 

 

trädens grenar

häller

 

skuggfjädrar

 

 

naken stiger solansikte in i hav

med fingertecken glödande

 

mina ögon

andas in

dofter

 

hörseln ett öppet blad

 

 

ett maskrosparaply

 

minner mig

om

 

om tal




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 266 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-29 20:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Värmen och naturen omsluter i ett nu. Sinnenas sommar förför.
2018-05-30

  Jan Widströmer VIP
Stark helhet när detaljerna som här summerar sommarens som bäst
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser