Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anna/porträtt

Se, det finns en vila i

En tanke som rör 

när två själar möts inuti

Då behöver man inte röra vid varandra

Du vet att jag finns och förblir.

 

Det som lyfter dig värmer mitt hjärta

Jag vill dig alltid väl

Och jag vet att du finns där för mig

Den finaste av vänner, vi möts som en själ.

 




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-29 21:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackert möte i andens kraft
2018-05-31

  ULJO
Fint till någon
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP