Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det finns alltid någon som letar efter dig i mörkret. så sluta aldrig att lysa.


jag har hittat min ängel

Jag har hittat min ängel.

En person som har räddat mig från mörkret.

Men det börjar bli för kallt och mörkt för att min ängel ska kunna flyga.

Så för att du ska vara kvar i ljuset släpper jag taget om din hand.

Minnet av din värme är det ända ljuset jag ser på horisonten.

jag har ett ljus framför mig som håller på att slockna, jag vet att när du går runt i mörkret börjar dina vingar frysa. Så jag kämpar med ljuset i händerna. Jag kollar efter dig och vill känna din värme.

Jag vet att mitt ljus kan rädda dig och att du kan leda mig från mörkret,
Jag känner mina tårar frysa på minna kinder och ditt leende får mig att fortsätta kämpa.




Fri vers (Fri form) av Sara.lykke
Läst 619 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-30 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sara.lykke