Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

på väg

 

 

över bron nära

din skönhet så långt borta

med morgonhimlen




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-30 08:30



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
litet dimma gör skönsången vackrare
fint
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP