Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Havet når han till sist

Det händer att han sjunger
fastän inga öron hör
sånger om den djupa skogen
om nattens mörka värld
och färden utan mål

Havet når han till sist
där vågorna spolar
den långa strandens stenar
och drömmarna drunknar
bland dem han älskar mest

Kanske är han fågelfri -
han som inget vet
och inget alls förstår
Hoppets stjärnor glimmar
i ögon som slutar att se






Fri vers av Färdskrivaren VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-30 10:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Färdskrivaren
Färdskrivaren VIP