Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reseminne



Bokade en speciell utflykt
för att lära mer av landets historia

vandrade omkring på ett enormt område
av gamla lämningar

spännande och intressant

bl.a såg vi många sarkofager
i olika storlekar
alla var rikt utsmyckade

en del hade locken kvar
andra inte

guiden berättade vad symbolerna betydde
och översatte texterna

då hörs plötsligt en röst
-Kolla, så granna badkar dom hade!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2018-05-30 11:30



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Oboy! vilken upplösning, ha,ha
2018-06-06

  Eva Helene VIP
Ja men, det var ju lite förlösande! :)
2018-06-06

  Fulbergarn

ha ha
2018-06-04

  lila fjäderblomman VIP
Alla har vi våra olika perspektiv - fint reseminne.
2018-06-01

  Niliboy
Ja, vi kan lära oss mycket om historia, bara man har en kunnig guide!
2018-06-01

  Karina"Kia"
Ja! Alla är vi olika i en planerad reseutflykt.. Förberedda för vad ska komma upp!
:))
Intresse och road!
2018-05-31

  Olof Lagerhorn VIP
Skickligt återgivet hur den yttre verkligheten formas av våra inre
bilder och sinnen.
2018-05-31

  Sommarina VIP
Fint. Spännande upplevelse, och badkar.
2018-05-31

  StinaJ VIP
Ett härligt reseminne med en komisk slutknorr.
2018-05-31

  DavidM VIP
Underhållande kommentar och levande reseminne.
2018-05-31

  Gunnel Eriksson VIP
På resa får man lära sig mycket nytt
som ger nya perspektiv. Roligt slut.
2018-05-31

    Peter Söderqvist
En berättelse som väver samman årtusenden till en vardaglig kommentar.
Fint.
2018-05-30

  Maria Sundelin VIP
Låter roande
Kramar
2018-05-30

  överlevaren VIP
Spännande och intressant upplevelse med ett komiskt inslag.
2018-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Liten historia med kul knorr på slutet!
2018-05-30

  Anya VIP
hahaha Härlig knorr på slutet. Jaa vi har alla olika referensramar.
2018-05-30

  Janina Kaminska
Tankeväckande dikt.
2018-05-30

  Kungskobran VIP
Tåget till lyckan går genom kärlekstunneln
2018-05-30

  M.Eta
Ha, ha kanske något att bada i, men lite absurt kanske. Kul
2018-05-30

  Peter G VIP
Haha! Ja det är så olika hur vi uppfattar saker och ting!
Ett fint reseminne som lockar till skratt!
2018-05-30

  Feliaxel VIP
Alla får väl ha en egen uppfattning
Roligt minne
2018-05-30

  Öknens Ros VIP
haha det badades i kar även på den tiden! :)
2018-05-30

  ULJO
Intressant iakttagelse. Rolig
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP