Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rolig fakta om pandor

En kull pandabarn
patrullerade runt
i Gamla stan
iklädda pullovers
i Savannah garn
besökte kiosker
och vann på trav




Fri vers (Fri form) av Hurdler Kenning
Läst 1342 gånger
Publicerad 2018-05-30 12:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning