Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER MAJ MÅNAD

har jag räknat ut att flugsnapparen

har sjungit 216 000 gånger

Inte en enda minut hae den varit tyst

10 på minuten 600 i timmen

7200 på 12 timmar

216000 på 30 dagar

Nu behöver den en halstablett...ler

Sitter på en gren ca fem meter från mej

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-30 12:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag har också hört dem...kul att du räknat ut detta...:-))
2018-06-16

  Lars Hedlin
Ljudligt minsann!
2018-06-11

  M.Eta
Den har sällskap av koltrasten, men jag orkar inte räkna!! Kul text
2018-05-30

  ULJO
Inte bara den håller igång nu, både på gott och ont.
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP