Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I valet - mot kvalet

Det betyder mycket individuellt

hur man röstar

och i vilket läge man själv befinner sig i

Man måste ju rösta efter sin egen situation

Gör man inte det, utan faller 

för agitatorers falska lockrop

som säger något motsatt,

så har man verkligen bedragit sig själv




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-30 12:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Bra tankefackla i sommarvärmen!
Hoppas den smitttar av sig med
inre frågor hos läsare!
Så mycket tomma känslofloskel
I omlopp under valfläsk tider!
"-Köp min vackra blågula dammsugare"
Ja men under färgen vad finns det där?



2018-05-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Detta val blir inte lätt!
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP