Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SUMAK - haiku

Sumaken blommar

försöker likna fläder

smaken fallerar




Bunden vers (Haiku) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-06-03 17:47



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
aha . heter den sumak, blomman som liknar fläder - blommar den samtidigt?

smaken fallerar skriver du
(förmodligen doften också)

intressant - lär mig ett nytt namn
2018-06-04

  Anya VIP
Måste googla på sumaken. Vet inte vad det är. Men fläder är underbart.
2018-06-04

  ULJO
Fläder är gott
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP