Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDLÖS

 

Jag letade

efter orden

 

de ville inte

komma

 

de måste

 

kan inte leva

utan dem

 

och plötsligt

händer det!

 

de står på rad




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 434 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-14 18:14



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Du går från ordlös
till ordklös!

Bra ordat
om det ordlösa.
2018-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Skön känsla när det återkommer...
2018-06-16

  M.Eta
Så är det ibland när det är tomt i hjärnan. Så plötsligt hör man eller ser något som ger inspiration att skriva. tur för oss som kallar oss för poeter.
2018-06-15

  Fem hjärtan VIP
Det där känner jag igen :-) som tur är brukar ju orden komma tillbaka.
2018-06-15

  ingenmening
Det är hög igenkänning på det.
2018-06-15

  Anya VIP
Jaa plötsligt händer det. Fint om skrivprocessen.
2018-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Så väl jag känner igen mig i din text!
Bra om skrivandet!
2018-06-15

  Fulbergarn
Ja ibland får man slita sitt hår för att de ska komma
2018-06-14

  DavidM VIP
De kommer då och då, väl uttryckt om skrivandet.
2018-06-14

  Poeten Salvador VIP
Om man måste något är det svårt att undvika det. Ditt måste ligger så djupt det kan
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP