Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖKENVANDRING

 

Jag går en

ökenvandring

 

genom åren

 

rannsakar

fel och brister

 

val  jag gjorde

eller inte gjorde

 

genom åren

 

noterar glädjespår

i sanden

 

som gav liv

och läkte sår

 

genom åren

 

kärleken

som bar mig

 

i ömhets armar

torkade tårar

 

genom åren




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-05-30 18:07



Bookmark and Share


  ULJO
Eftertänksam text
2018-06-01

  KattenKin VIP
En vandring i egna spår rör alltid upp sår, men det är klokt, och värt besväret.
2018-05-31

  Fulbergarn
Man går den vägen ibland, motsatsen känns inte som ett alternativ
genom åren
2018-05-31

  Poeten Salvador VIP
Man tänker kanske bakåt för att komma framåt
2018-05-31

  Petter Wingren
Sunt att följa spåren baklänges ibland, men hör jag en sorg i tonen, Det som var är inte längre, är inte nu. Tycker om det repetitiva "genom åren"
2018-05-31

  DavidM VIP
Tillbakablickar kan vara komplexa, finstämt komponerade strofer.
2018-05-30

  Eva Langrath VIP
Vacker eftertänksam vandring
2018-05-30

  M.Eta
Fin vandring med eftertanke.
2018-05-30

  Öknens Ros VIP
i ryggsäcken vi bär finns livet och det som format oss.
2018-05-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om tillbakablickar på livets vandring!
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP