Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gammal leksak

Du överger mig
Är som en gammal leksak
Som du tröttnat på




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-30 14:17



Bookmark and Share


  Stay Golden
I know the feeling so be glad it's just another ''part'' of the cake that is life ^^
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream