Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saklig och Passionerad är motsatsförhållanden!

-Jag är passionerad för vad jag jobbar med!
-Jaså, du visar det inte, du presenterar bara fakta åt lyssnaren! Berättar om ditt företag, men ingen passion finns i dina ögon, trots att man ibland kan ana passion i ditt intresse, för att du använder passionerade ord! Men röstläget och ögonen säger något annat! Visar du det bara inte, handlar Passion om integritet? Handlar Passion om att vara Jante, men ändå störst på marknaden (Vilka motsatsförhållanden säger jag bara)? Eller handlar det om att visa ett stadium av Vuxenhet? Eller slutligen Trovärdighet? Vi måste bryta detta Svenska tankesätt...
Är du med?
-Vad riskerar jag?
-Det vet du inte förrän du har prövat!
-Känner du någon som lever ut sin passion och har lyckats genom att vara passionerad för sin grej?
-Det gör jag faktiskt! Madeleine Blomberg, Andningsinstruktör i Medveten Andning , i Bergkvara! Först var jag skeptisk, för hon var så passionerad apropå den här grejen! Men sedan blev jag övertygad, för att hon trodde på det, och det inte skadade att försöka pröva på!




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim