Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kärlekshistoria i kubik


Du är

Du vände ut och in på hela min själ när du klev in
Du är undantaget som bekräftar regeln
För du är och du är och du är

Så därför om du saknar mig
Leta i ekot efter mina hjärtslag
I skuggan av din kropp
För jag är aldrig längre bort
Än ångan efter dina andetag

Du är sena nätter och återstoden av dagen
Du är svettpärlor på läppen och tusen vilda hästar
Som dundrar genom bröstkorgen
Du är större än allt och du ryms i min hand
Och du är och du är och du är

Så därför om du saknar mig
Leta i ekot efter mina hjärtslag
I skuggan av din kropp
För jag är aldrig längre bort
Än ångan efter dina andetag




Fri vers (Spoken word/Slam) av Leiyah
Läst 677 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-05-30 15:57



Bookmark and Share


  Quasimodo
Så mycket närhet, längtan och saknad i dina ord här, nästan så att jag kan höra hjärtslagen ända hit!
2019-04-28

  aol
Så fint och nära hjärtat skaldat,
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Leiyah