Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KÄRLEKSABSTINENS

Dina ögon
Så glittrande vackra
Vet du att du är underbar?
Hela rummet glittrar när du tittar på mig
Din röst smeker mitt hjärta
Allt som du rör vid blir till guld
När du kramar mig stannar världen
När du går blir det så kallt, så kallt
Jag vill för alltid vara i din famn
Jag tror jag älskar dig!




Fri vers av Linda Åkesson
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-30 16:14



Bookmark and Share


  Connie
Varm och kärleksfull text som går direkt till hjärtat!
2020-08-05

  Stay Golden
Lovely ^^
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson