Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Remember

Our lives in twain, the heart's desire
The sinful fears and righteous fire
A passion cry, a madman's sigh
Petit morts and spermsoiled thighs
We wander through a mile of days
Distracted by our petty ways
Until one day we live no more
But cease to be and cut the cord
"Remember me", we cry too late
My life was more than just two dates




Bunden vers (Rim) av Leiyah
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leiyah