Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad? Varför? Hur? Sur!

Livet
det tog slut
den dagen
då jag dog

Jag dog
för att jag inte levde
Ändå lever jag nu

Livet
var aldrig glädjetjut
bara oro i magen
mot mig ingen log

Jag log
mot dem som levde
Ändå är jag död nu!




Prosa av Magistern
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 19:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tänker på Jonathan Swift, som sade något i stil med: "Må du leva alla livets dagar".
Och Ebba Grön som sjöng: "Sluta existera. Sätt igång att leva."
2018-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Magistern
Magistern