Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Steget framåt

Min dikt bävar inför fullbordan. Så
faller den samman. Dammet begraver
orden som inte gjorde vad de skulle.
Jag har anat detta, ändå sårad, lägger jag
ifrån mig pennan.
Detta var steget framåt, innan det var taget




Fri vers (Fri form) av Rolf Winnerholm VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-30 19:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Winnerholm
Rolf Winnerholm VIP