Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tidig morgon



Morgonvindens stråke viskar
stäng av dagens nyheter
mutbrott, mullret från öst
alla dessa röster oss förvilla
fånga dagen i din hand
se hur gryningen öppnar sitt öga
mot en ljusnande vårhimmel
se vinden hur den mjukt blåser undan
en ljusgrå molngardin
och hur solen sätter himlen i brand

Öppna ditt hjärta för dagen
sätt dig nere vid bryggan, njut av solen

skjut ut din båt från strand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 512 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-30 19:44



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Härlig den blev
Något drömma till
Över snöig driva
2021-10-22
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP