Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tack




du är också underbar
du ger droppen till mitt strå
min fågel ger du en stämma
när jag vet att du finns

och att du minns :)




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-30 21:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kram
2022-02-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP