Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aug 2016


Jag kan inte höra dig


Jag kan inte höra dig
Du är inte kvar
Kanske tog jag sönder dig
Du kommer iallafall inte tillbaks
Men ditt minne ringer inom mig
Som tinnitus
Ett eko utan svar
Fast jag skriker efter dig i hela mig
Så kan jag inte höra dig
För du är inte kvar




Fri vers av FeverishThoughts
Läst 240 gånger
Publicerad 2018-05-30 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FeverishThoughts