Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära avstånd

Jag tittar på dig
Men kan ingenting se

Jag hör dig
Men inga ord når fram

Jag känner dig röra vid mig
Men jag är inte här




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 227 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-30 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina