Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite rädd för okänt vatten


Den svarta sjön på kvällen

Hur skön är stunden
När rädslan släpper fram viljan
Att sänka en het kropp
I det svarta svala vattnet
Bland fiskar och sjögräs
Vill inte känna ängslan
Vill känna svalkan
Och en sandbotten
Och känslan efteråt
Kvällsbadet simturen
Och huttrande upp på filten
Inta lite te
Se på solnedgången
Och insupa
Kvällen natten
Vid sjön
Hur skön är himmelen
Hur skön är luften
Hur murken är bryggan
Hur blodtörstig myggan
I denna maj




Fri vers av Sommarina VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-30 23:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket levande med fin rytm. Fantastisk här- och nustund. Jag är med från början till slut.
2018-06-04

  ULJO
Ger barndomsminnen din text
2018-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Känner igen mycket av din text!
Badade i en sjö när jag växte upp, minns att näckrosorna slingrade sig om benen.
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Sommarina
Sommarina VIP