Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återtåg till sommarhagen



Stilla dina ben
I ett sunkmodernt
Stilleben

Betrakta stillnaden
I tavlan

Du behöver aldrig fly
Jämt i tid och otid

Det kunde ju vara
Du

Som bär omkring med
Ramen av din egen
Värdighet

Att stilla sig i stillnaden
Stega ur sitt eget motiv

Andas lugnt utan allergi
Och kliva rakt in i naturens
skapelserika sköte

Utan att fly undan
Inuti. ..

Där ditt eget upplysande
Ljus tar emot dig

I ett blomsterhav av färger




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-31 08:22



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Störtskön början bär av mot inramning av värdighet. Filosofisk sommaräng i personlig stil. Applåder!
2018-06-05

  Valter Örn VIP
En dikt formad som ett sunkigt stilleben ><;)
2018-06-03

    ej medlem längre
Ja den var bra!
2018-06-01

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,si alle dessa poeter...var kommer di ifrån ?
2018-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Att stilla sina ben i ett stilleben!
Den var bra!
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP