Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Sinnesro

jag sätter mig i den sköna stolen

på altanen

lutar mig bakåt

lägger upp fötterna på stolen

framför mig

blundar

känner lugnet komma till mig

lyssnar till fåglarnas alla sånger

det blåser en aning

känner hur vinden tar i lite grann

njuter denna stilla morgon

på min altan

innan bruset från bilarna tar överhand

ingen är ännu ute och röker

så jag njuter där jag sitter

just nu har jag sinnesro

på den här platsen på jorden

som känns som min

alldeles egna

 

anits 31 maj 2018




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-31 08:59



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Dig så väl förunnat!
2018-06-01

  ULJO
Förbjud rökning. det skadar
2018-06-01

  morgonstjärna VIP
riktigt skön harmoni i denna
2018-05-31

  Niliboy
Varje ny dag bär På små överraskningar å böneglädje!
2018-05-31

  Larz Gustafsson VIP
Andningen är viktig.
Djupandning.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP