Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst är det skönt med sol och värme efter en lång , mörk och kall vinter, men nu behöver vi få regn, och inte så lite heller; annars väntar torka och allt som följer med den.


Regn kom!

Regn kom! Kom regn! Kom till oss
kom nu genast och lägg vår äng i
blöt; sen mulen vät gjut dagg i ljus
gör åker våt. Bjud bäck och blad
skänk skälla gåva smek rotens nos
låt soldis råda.




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-31 10:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
...och de lovar och lovar, men inte kommer det något regn...kanske i morgon...:-))
2018-06-16

  Larz Gustafsson VIP
Och äntligen har det kommit en skur här.
Men vi behöver mer.
2018-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Måtte det börja regna snart, marken är torr så det ryker.
Larmen går om missväxt och nödslakt, bränder rasar lite var stans.

2018-06-01

  Larz Gustafsson VIP
Instämmer till fullo.
Här är det vattenbrist.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP