Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mariekex

 

Maj månad, min trånad
Sommarnattens fullmåne
Dagar dränkta i sol
På nätterna dränker jag min sorg
Som en svartklubb i mitt kök
Sorgen och all rök
Utbrytningsförsök på en stol
Separata, aparta i varsin apati
Alldeles intill
Strandsatt på sandstrand, vadar hand i hand
Undrar om nån av oss längre vill




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-05-31 22:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Dina ord andas uppgivenhet och sorg, för det som är och inte blir.
2018-06-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP