Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Deadline

Jag är en tanke
som söker sitt slut
en början på den stillhet
som heter ro
ett försök att nå
den punkt där livet
sätter sig ner
och njuter av utsikten

En dag i en svunnen framtid
när jag faller
tar molnen emot mig
jag liksom sipprar långsamt in i dig
egentligen tycker jag ju om
människorna
även detta måste jag förstå
och uthärda

Jag borde lära mig att lyssna
på vad de andra egentligen säger
vi måste må lite bättre snart
varje liv har en deadline




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-31 10:48



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
100% igenkänningsfaktor. Underbar!
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP