Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En vårdikt om den exceptionella våren 2018


Är det månne den bästa sommaren vi någonsin haft?

Sommarn kom tidigt till Sverige i år
Värmen gjorde snösmältningen svår
I början av maj låg snön i Norr ännu kvar
Smälte dock snabbt till förtret för envar
Sommarn slog till med full kraft
Är det månne den bästa vi haft?




Bunden vers (Rim) av Lars Bergström
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-31 11:05



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Om man upplevde förtret över att snön smälte måste man vara gravt störd.

Det är för varmt nu.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström