Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Polare, vår och bad


Sejjiii

Nu är det sommar och alla är glada
Så vi drar till sjön för att grilla och bada
Igår fick jag min lön, så nu ska vi festa
Sen drar vi till stallet för att rida på hesta
Jag lirar basket och tycker det är kul
En gäri går förbi, hon har på sig en kjol
Bakom henne cyklar en snubbe på ett hjul
Men hon bryr sig inte, för gubben är så ful




Fri vers (Fri form) av Lars Bergström
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-05-31 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström