Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

någonsin

 

 

 

lyfter vinden

mitt ansikte

 

 

 

du säger det inte är möjligt

 

inte är ett bedjande barn

 

 

lyfter vinden

mitt ansikte

 

fritt svävar

ett vi

 

 

 

badar i öppnat glitterhav

 

stänker vatten

klippor tar emot

oss

 

 

jag är droppar

rinner in i havet

 

 

är

ett

med

 

 

 

 

och jag drömmer

det enda

 

jag någonsin

önskat




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 394 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-05-31 13:40



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Åh vad fin... :)
2018-06-06

  Yrre VIP
Mjuk och tillitsfull!
2018-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser