Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten dikt hur hur jobbigt livet kan vara


Från fest till pest

Jag är så bäst på att gå på fest
Att rida häst, tycker jag om mest
Vaknar på natten, dricker lite vatten

Sedan går jag ut, för allting är slut
För festen är över och hästen är död
ensam, fattig och utan bröd

Hon hatar mig och tjatar mig
Jag säger: "snälla", men hon bara gnälla




Fri vers av Lars Bergström
Läst 237 gånger
Publicerad 2018-05-31 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv hatar jag fester. Jag struntar i att vara med på dem.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström