Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 dikter II

100 dikter per månad
är väl inte så mycket
skulle man tycka

jag måste få till 100 dikter i maj
detta är den näst sista
och dessa dikter blir ganska trista

nu blir det krystat
och det är bråttom
bara några timmar kvar
och jag vet inte vad jag ska skriva om




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-31 13:58



Bookmark and Share


  Språk, hjärna!
Aaargh!
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP