Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om vår, bad och värme


Vår, bad och värme

Vattnet blir varmt, alla börjar bada
men några kan kanske komma till skada

Tjejerna vill grilla, men killarna vill chilla
Tjejerna gillar att prata, killarna spela data




Fri vers (Fri form) av Lars Bergström
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-31 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergström