Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det blir såååå mycket bättre


Ord mot ord, med eller utan samtycke

 

År 2018 :

- Ska vi ha samlag?

- Ja. 

 

Rättegången år 2028 :

 

- Han våldtog mig 2018.

- Nej, du gav ditt samtycke. 

- Nej, det gjorde jag inte alls. 

- Det gjorde du visst!

- Har du bevis?  

- Nej, har du? 

- Nej

Då så. 

 

Döm själv. 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-31 15:35



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det är skillnad på naturliga och onaturliga lagar.
2018-06-02

    ej medlem längre
Förförelseprocessen blir komplicerad om jag har förstått lagen rätt.
2018-05-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis som idag, alltså. Ett spel för galleriet.
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP