Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskade klokugga du är fantastisk TACK :)


landskapet



breder ut sig i vårt öga
en inre och yttre verklighet
öppnar sig en tavla ingen pensel kan återge
hela naturen andas
solens trevande hand förmår inget

ögats lugna vandring genom bilden
som om det fanns flera solsystem
stjärnor månar gömda i gräset
Vi ser under ytan seklernas gång
och fädernas sång
över fälten
krokryggiga
bakom plogen

det svaga ljuset talar
om en näktergalsmorgon
då vi lutar oss
mot vårt tidigare jag
ser rymden
i livets öga


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-05-31 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP