Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MMM

Vi glider förbi varann utan att se
Krockar och möts
när våra liv flätas samman

Våra hjärnor i samklang
en känsla utan form
Ett sprött frö som kanske landar

Ett av alla möten genom tiderna
Meningslöst platt och banalt
och alldeles maximalt makalöst




Fri vers (Fri form) av Leonina
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-05 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Leonina