Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trauma

Terrängen var svår så länge efter det, efter dig
att jag fortfarande har mardrömmar om den, om dig.
Jag har fastnat mellan fight &
flight, försöker specificera och acceptera
gå vidare
viskar till mig själv
om nätterna mot en tårdränkt kudde
’du borde
kommit över det här nu’

men det har jag nog inte




Fri vers (Fri form) av Alice.skriver
Läst 254 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-05-31 18:13



Bookmark and Share


    Qadira
Känns så uppriktigt skört och smärtsamt
väldigt vackert

2018-06-01

  Stay Golden
May time give you time <3
2018-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Alice.skriver